Monique Appels

Ik ben een proactieve online marketeer en creatieve content maker met 20  jaar ervaring op internet. Een autodidact met een HBO werk- en denkniveau. Ik kan social media kanalen en WordPress websites optimaliseren met conversieverhogende content en SEO.

Ik werk graag projectmatig waarbij ik enige vrijheid heb in de uitvoering. Ik word blij van functies waarin ik eigen initiatief kan tonen en kan meedenken op managementniveau.

Daarnaast ben ik commercieel ingesteld, werk doelgericht en heb een positieve instelling. Ik ben iemand die graag teams ondersteunt in het verbeteren van prestaties, het behalen van doelstellingen en het vergroten van impact in de markt.

Ik communiceer makkelijk met iedereen en bij veranderende situaties pas ik mij moeiteloos aan; uitdagingen geven mij energie.

Ik schreef meer dan 500 blogs, 11 e-books en 7 online trainingen voor een nichemarkt. Bedacht de term ‘hondernemer’ voor ondernemers in de hondenbranche en scoorde met verschillende zoekwoorden in de top 3 van Google.

E-mail marketing

Ervaring met Autorespond, Enormail en ActiveCampaign. Kan gesegmenteerde e-mailfunnels opzetten, autoresponders en splittesten.

Wordpress

Inmiddels heb ik meer dan 20 WordPress websites gebouwd met diverse thema’s en SEO geoptimaliseerd. Ik kan ook overweg met het Phoenix-systeem van IMU.

Social media

Ik kan conversieverhogende content schrijven voor social media, geoptimaliseerd per kanaal en doelgroep ondersteund door eigen fotomateriaal.

 • Hondengek

  Kennisbank voor iedereen die gek is of wordt van honden.

  2018 –

 • Yalla

  Professionele dag- en nacht hondenoppas aan huis

  2016 – 2020

 • HondenUniversiteit

  Opleidingsinstituut voor ondernemers
  in de hondenbranche

  2011 – 2020

 • Canis Naturalis

  Webwinkel met natuurlijke diervoeding

  2004 – 2009

mappels@gmail.com
06 54 39 57 97
Fill out this field
Fill out this field
Fill out this field
Menu